می‌تازم ، تا جایی‌ که تکلیفِ شب را با ستاره‌هایش روشن کنم
 
قالب وبلاگ

 


[ پنج شنبه 91/8/18 ] [ 5:5 عصر ] [ ] [ نظرات () ]
[ سه شنبه 91/8/16 ] [ 7:11 عصر ] [ ] [ نظرات () ]

 

امام زمان - زمان - امام- دریا - زیبایی - گل- الهم - عجل - لولیک - الفرج - گل آبی - دریا - خفن

 

پیروزى هر انقلات وهر فعالیت اجتماعى به یک سلسله شرایط و موقعیت هاى عینى وخارجى بستگى دارد که بدون فراهم شدن آن شرایط نمى تواند به هدفش برسد. اگر چه قسمتى از شرایط وموقعیت هاى انقلاب مهدى(عج) آسمانى وخدایى است وجنبه آسمانى دارد، اما اجراى کلى ماموریت وى، به گرد آمدن شرایط عینى وخارجى وابسته است.

همان گونه که آسمان چشم به راه ماند تا پنج قرن از جاهلیت بگذرد، وآنگاه نداى آخرین رسالت آسمانى را از سوى پیامبر اکرم(ص) بشنود؛ این انتظار، یعنى اجراى برنامه الهى هم مستلزم تحقق موقعیت هاى عینى وخارجى است، یا عواملى است مانند محیط مساعد وفضاى عمومى مناسب ویا بعضى ویژگیهاى جزیى که جنبش دگرگونى بخش از لا به لاى پیچ وخم هاى جزیى، در جستجوى آن است.

سنت تغییر ناپذیر خداوند سبحان، بر این است که اجراى انقلاب اسلامى حضرت مهدى (عج) نیز به موقعیت هاى خارجى وپذیرنده اى که محیط مساعد وفضاى عمومى را براى درک وپذیرش انقلاب آماده مى سازد، وابسته باشد، وبه همین دلیل هم بود که اسلام پس از گذشت چندین سده از پایان یافتن کار انبیاى پیشین وایجاد خلأ تلخ چند صد ساله، ظاهر شد. خداوند با همه توانایى اش، در هموار ساختن تمامى مشکلات راه رسالت پیامبر، وایجاد محیط مساعد براى ابلاغ این رسالت، نخواست چنین شیوه اى را به کار گیرد، بلکه با ابتلا وآزمایش، که تکامل بخش انسانند کار کلى انقلاب الهى را به گونه اى طبیعى وبر بنیادها وعوامل اجتماعى صورت داد.

البته این ویژگى، مانع نیست که گه گاه، در پاره اى از جزئیات دخالت خداوندى، از راههاى غیر عادى انجام پذیرد، زیرا جزئیات در ساختن محیط مساعد نقش اساسى ندارد وفقط گاهى براى حرکت در محیط مناسب، لازمند، یارى هاى وتوجهات عینى اى که خداوند متعال در لحظات دشوار به رهبران الهى مى فرماید، از این گونه است، براى پاسدارى رسالت ابراهیم آتش نمرود را بر او سرد وسلامت مى کند، ودست آن مرد یهودى که با شمشیر بر بالاى سر پیامبر ایستاده، از حس مى افتد وتوانایى حرکت وتکان را گم مى کند، یا باد شدیدى مى وزد وپرده هاى دشمنان حق را که در روز خندق، مدینه را محاصره کرده اند، از بیخ وبن بر مى اندازد؛ وهراس در دل آنها مى افکند. اما همه ى اینها از یک سلسله امور جزئى وکم در لحظاتى قاطع، فراتر نمى رود، وباید پیش از این کمکها، زمینه وفضایى مساعد براى دگرگونى عمومى موجود باشد.
ادامه مطلب...

[ سه شنبه 91/8/16 ] [ 7:7 عصر ] [ ] [ نظرات () ]

 تهدید نتانیاهو به حذف‎لبنان از نقشه، بهترین‎دلیل برای حفظ سلاح حزب الله

در پروتکل های صهیونیستی به طور صریح آمده است که هیچ انسانی به جز یهودیان حق زندگی بر روی کره زمین را ندارد و اگر هم افرادی حق زندگی در سایه حکومت جهانی صهیونیسم را پیدا می کنند، باید از آنها به عنوان برده و افراد فرودست استفاده کرد؛ مساله ای که مقامات ارشد رژیم صهیونیستی همواره آن را انکار کرده اند و این پروتکل ها را غیرواقعی نامیده اند اما روز گذشته نخست وزیر رژیم صهیونیستی آب پاکی را روی دست همه ریخت و صراحتا از حذف ملیت های مخالف این رژیم از روی زمین خبر داد.                                                                                                                                                                                                     

لبنان

ادامه مطلب...

[ پنج شنبه 90/12/18 ] [ 8:6 صبح ] [ ] [ نظرات () ]

قران - قران سوزی - زیبا - جالب - حرفه ای - فعال - باحال

سابقه عداوت صهیونیسم و ایادیش را با اسلام و قرآن مجید باید در جنگ های صلیبی جستجو کرد.رشادت مسلمانان در این نبرد به حدی بود که شکستی تاریخی و تمام عیار برای متجاوزین به حریم کشور اسلامی رقم خورد و این شکست چونان لکه ننگی بر پیکره این مدعیان دروغین ماندگارشد . خاطرات این نبرد،همچون کابوسی همراه تمامی لحظات یهود شد و کینه ای عمیق نسبت به اسلام و مسلمین در قلوب پیروان شیطان شکل گرفت.قرآن کریم بعنوان پایگاه ایدئولوژیک مسلمانان در تیررس حملات دشمن قرار گرفت تا جائی که در استمرار این کینه دیرینه ، نقطه پایان جنگهای صلیبی را حذف یا مسخ اسلام تعریف نمود. زمانی که در سال 1918 جنگ جهانی اول با شکست دولت مسلمان عثمانی به پایان رسید ،وقتی "لرد آلن بی" ژنرال انگلیسی وارد بیت المقدس شد گفت:"امروز جنگهای صلیبی به پایان رسید".کینه شکست فضاحت بار صلیبیان در بیت المقدس بصورت یک میراث شیطانی در دل یهود باقی ماند و در واقع با اشغال بیت المقدس ،عقده دل آنان گشوده شد.

ادامه مطلب...

[ سه شنبه 90/12/9 ] [ 3:59 عصر ] [ ] [ نظرات () ]

                        اسکار نه ! بوسیدن لب یک فاحشهتمدن غرب یک دین است!!! و شاید مراسماتی مثل اسکار چیزی است شبیه غسل تعمید مسیحیان یا شاید چیزی تو مایه های شهادتین گفتن مسلمانان!!!. مراسم اهدای جایزه اسکار جوری طراحی شده است که شرکت کنندگان در آن سالی یکبار باید شهادت بدهند به خدایی غرب، به رب بودن فاحشه ها، به اینکه ملکوت عالم جایی است در هالیوود که میتوانی به راحتی همه پرده های حیا را کنار بزنی و در کمال بی غیرتی زن بیگانه ای راببوسی، زنی که پیش از تو نیز توانسته وسیله ای باشد برای غرب پرست کردن کلی مرد دیگر و با لبهایش(!) شهادت داده است به ایمان آوردن آنها به تمدن غرب:«شهادت میدهم که هیچ خدایی نیست حتی الله! شهادت میدهم که همین ما، فاحشه های خوش رنگ و لعاب را عشق است، شهادت میدهم گور بابای حیا و شرف، شهادت میدهم این آقایی که دارم لبهایش را می بوسم بویی از غیرت نبرده است، شهادت میدهم که ته مانده های مردانگی این بابا را من مکیدم و خلاص، شهادت میدهم و همه تماشاگران را گواه میگیرم که این آقا به دین لاس وگاس گرویده و در این دنیا و آن دنیا با من همنشین خواهد بود؛ و این هم مهر وامضایش: ماچ!»

قسمتی از پیام تبریک خاتمی به اصغر فرهادی:این حادثه را باید نشانه‌ای روشن بر آن دانست که هنر به طور عام و سینما به طور خاص از مهم‌ترین ابزارهایی است که می‌تواند در جهان نا‌امن، جنگ‌زده و پر از تبعیض و ناروایی و خودکامگی، موجب نزدیکی دل‌ها و چیرگی انسانیت و محبت بر خشونت شود و گفت‌و‌گوی فرهنگ‌ها و تمدن‌ها را به جای تنش و درگیری بنشاند


[ سه شنبه 90/12/9 ] [ 2:50 عصر ] [ ] [ نظرات () ]

بالاخره در بندرعباس هم باران بارید :

خدایا… بابت هوای خوب، بابت نفس های خیس شهر، از تو ممنونم… من از تو بابت سختی های باران گلایه ندارم، میدانم که خدای من، خدای چتر فروش کنار میدان و خدای تاکسی هایی که دلشان به دربستی این روزها شاد است و خدای کارگران کارواش محل که اولین روز آفتابی بعد از باران سرشان شلوغ می شود نیز هست… من از اینکه تو خدای همه ای، ممنونم … ترافیک و دردسرهای باران، فدای دل شاد کشاورزی که غصه خشکسالی ندارد…

                                                                                                                               باران

خدایا… من از تو ممنونم که دلت به کوچکی دل مردمانی نیست که این روزها می گویند «اَه… بارون» و عقلت به حقارت آنهایی نیست که می گویند «چه بارون بدموقعی». آدمی همین است، زبانش از عقلش درازتر است. فکر میکند «موقع» امور را بهتر از تو می فهمد. چه انتظاری داری از ما مردمانی که هنوز بالای برگ های ترحیم می نویسم «درگذشت نابهنگام» آنچنان که گویی تو هنگام نمیدانی و ما میدانیم! فدای دل بزرگت خدا … بگو ببارد تا من شکر بکارم.

همینطوری و بدون قید هیچ گونه توضیحی دلم خواست وسط ریخت و پاش کاری ماچ مکتوب تقدیم درگاه تو کنم 


[ یکشنبه 90/12/7 ] [ 11:36 صبح ] [ ] [ نظرات () ]

آبان 1358 کارتر، رئیس‌جمهور وقت آمریکا نخستین تحریم علیه ایران را در حالی اجرایی نمود که شاید گمان نمی‌کرد کشورش مجبور باشد تا ده‌ها سال دیگر، روند تحریم‌ها علیه ایران را با شدت بیشتری ادامه دهد. نگاهی عمیق به نوع و چگونگی وضع تحریم‌ها علیه ایران بیش از پیش ما را به اهمیت پیشرفت ایران اسلامی در چنین شرایط سختی آگاه می‌سازد. دکتر داود دانش‌جعفری، استاد اقتصاد و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت‌وگویی تفصیلی به بررسی پیشینه‌ی تحریم‌ها علیه ایران و دلایل عدم کارآیی آنها پرداخته است. بخش نخستاین گفت‌وگو را با هم می‌خوانیم.

در چه شرایطی پیشرفت کردیم ؟

ادامه مطلب...

[ شنبه 90/12/6 ] [ 9:32 عصر ] [ ] [ نظرات () ]
<< مطالب جدیدتر           

.: Weblog Themes By SibTheme :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
آرشیو مطالب
امکانات وب


بازدید امروز: 5
بازدید دیروز: 5
کل بازدیدها: 53149